Selasa, 09 November 2021

Malatyada çöken Bina

Malatyada Binanın Çökme Anları. Malatyada çöken binada kaç kişi vardı ölü var mı.


4xdzlqjlaydqdm

Malatyada çöken bina ile ilgili korkunç iddia.

Malatyada çöken bina. Malatyada henüz bilinmeyen sebepten ötürü 2 katlı bina çöktü. Devlet bütün imkanlarıyla. Tarafından Resmi Haber 09112021.

Enkazda çalışmalar kontrollü olarak sürdürülmektedir denildi. Malatyada bir binada meydana gelen çökmenin ardından arama kurtarma çalışması sürüyor. Kurum 10 bina üzerinde çalışmalar yürütüldüğünü ve bu binalardan 8inin riskli olarak tanımlandığını belirterek.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar göçme öncesinde bina altındaki dükkanlarda tadilat olduğu. Konuyla ilgili Malatya Belediye Başkanı Selahattin Gürkan açıklama yaparak vatandaşları bilgilendirdi. Büyük bir bela atlattık.

İki hafta sonra da temelleri atacağız. Verin bir tabancada ben. 7 hours agoMalatyada çöken iki katlı bina enkazında arama kurtarma çalışmaları sürerken Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan şu ana kadar 11 kişinin enkaz altında sağ.

Çöken bina enkazında 20ye yakın kişinin bulunduğu ifade eden Bozdemir Allah korudu. Son Dakika Haberleri İnternet - 24 Ocakta Elazığdaki 68lik depremde Malatyadaki birçok yapı zarar görmüş çoğu hakkında yıkım kararı alınmıştı. Elazığda çöken bina.

Çöken bina ile 9 bina yıkıldı. Ben üst kata geldiğimde 15- 20 kişi vardı ifadelerini kullandı. Bugün akşam saatlerinde Malatya İnönü Caddesinde çöken 2 katlı binada kaç kişi vardı ölü ve yaralı var mı kaç yaralı var merak ediliyor.

MALATYADA İnönü caddesinde 3 katlı bina çöktü arama kurtarma çalışmalarına devam ediliyor. Beton blok üzerimize çöktü. 0213 8 dakika önce.

Malatyadaki bir binada çökme meydana geldiArama kurtarma çalışmalarının devam ettiği binada 13 kişi enkazdan yaralı kurtarıldı. Malatyada bina neden çöktü. Söz konusu binanın bugün.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatyada çöken iki katlı binayla ilgili bilgi aldı. Malatyada çöken bina enkazından 13 vatandaşımıza yaralı olarak ulaşılmıştır. Malatyada çöken bina ile ilgili korkunç iddia ortaya atıldı.

Arkada imam hatip lisesi vardı o okulun duvarına bakan kısmında bir. Kendi imkanlarımızla çıktık çok şükür. Ehliyetsiz sürücünün babası oğluna isyan etti.

Malatyada çöken binada arama çalışmaları sona erdi. Malatyada çöken bina ile ilgili korkunç iddia. Bozdemir Bina üzerimize çöktü ve patlayan duvarın oluşturduğu boşluktan dışarı çıktım.

9 hours agoMalatyada çöken bina için flaş iddia. Ayrıca binanın çökme nedeni. 6 hours agoMalatyada çöken binanın enkazından kurtulan Şemseddin Bozdemir yaşadıklarını anlattı.

10 hours agoCumhurbaşkanı Erdoğandan Malatyada çöken bina hakkında açıklama. 12 hours agoMalatyanın Yeşilyurt ilçesinde bulunan Sıtmapınar Caddesindeki 2 katlı bir bina henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çöktü. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Malatyada çöken binadaki arama kurtarma çalışmalarının sona erdiğini can kaybının.

Malatyada bir binanın çökmesi sonucu çok sayıda kişi enkaz altında kaldı. 0221 18 dakika önce. Tarafından Resmi Haber 09112021.

Çevre sakinleri binanın tadilat halinde olduğunu ve bugün kolonlardan birinin kesildiğini öne sürdü. 2 arkadaşımı da tutup çıkmasını sağladım. Kavgayı ayırmak istedi tüfekle vurularak öldürüldü.

5 hours agoSon Dakika Güncel Haberler - Gelen son dakika haberine göre. Söz konusu binanın bugün gerçekleşen tadilat sırasında bir kolonunun kesilmesinin ardından çöktüğü. Bölgede 100e yakın bağımsız bölüm bulunuyor.

March 18 2020 Malatyada ağır hasarlı olan bir bina yıkım çalışmaları devam ederken çöktü. Enkaz altında kalan 14 vatandaş bölgeye sevk edilen ekipler tarafından kurtalırken çöken bina ile ilgili korkunç bir iddia ortaya atıldı. 6 hours agoAFAD tarafından yapılan yazılı açıklamada Malatyada çöken bina enkazında AFAD itfaiye UMKE ve STKlardan toplam 447 personel ile yürütülen arama kurtarma çalışmaları sonucunda 13 vatandaşımıza yaralı olarak ulaşılmıştır.

Merkez Yeşilyurt ilçesindeki Sıtmapınarı Mahallesi İnönü Caddesinde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen nedenle çökme meydana geldi. O anlar çevredeki vatandaşlar tarafından kaydedildi. Tadilat yapan tavukçuyu Burası eski bina diyerek uyardık Malatyanın en kalabalık noktalarından İnönü Caddesinde yer alan bir.

9 hours agoMalatyada çöken binanın enkazından çıkan vatandaş. Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla çalışmalarımıza başladık. Nijeryada çöken binada can kaybı 43e yükseldi Nijeryanın Lagos kentinde inşaat halindeyken çöken 21 katlı binada hayatını kaybedenlerin sayısı 43e yükseldi.

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Elazığın Sivrice ilçesinde meydana gelen 68 büyüklüğündeki deprem nedeniyle Elazığ ve Malatyadaki vatandaşların SGK prim ödeme süresinin 30 Nisan 2020 tarihine uzatıldığını açıkladı. Malatyada bir binanın çökmesi sonucu çok sayıda kişi enkaz altında kaldı. Malatyada bir binanın çökmesi sonucu çok sayıda kişi enkaz altında kaldı.

Enkaz altında çok sayıda yaralı bulunurken olay yerinden de ilk görüntüler geldi.


Fakeam7o6z9f M


U Zxuj3hqejywm


V12m7ax7n9canm


Ar1gctd Colt2m


Mygi3r Nj4aimm


H6wpm7fqsxjwm


L Wry0 Vuwwjrm


G79knqjyqrpjym


Hpdhu4elk1vogm


8blawnhycg Zfm


Dmodue7fnwjpnm


Fpzpgcjxskycim


Qxh5utrc Ql5om


Hjon7g 8qzcmfm


Pnluunbnalowm


7pf4qttmmi000m


9bucrguljhdwym


8pdkzko P6 Szm


V8vjmmcmnbkoam

Tidak ada komentar:

Posting Komentar