Selasa, 09 November 2021

Malatya'da Bina çöktü

13 hours agoMalatyada bina çöktü ekipler olay yerinde. Malatya da bina çöktü.


Izrupbq6lmrm M

Malatya 09112021 1718 09112021 1731.

Malatya'da bina çöktü. 12 hours agoMalatyada 2 katlı bina çöktü. Derhal disipline sevk edilmeli Lütfü Türkkan. Malatyada bir binada meydana gelen.

MALATYAda 2 katlı metruk bina aniden çökerken AFAD ve itfaiye ekipleri enkaz altında kalan olup olmadığını kontrol için hassas dinleme yaptı. Çöken binada ekiplerin. Çöken binada arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

Alınan güvenlik önlemleri nedeniyle yaralananın olmadığı olayda. Enkaz altında kalan kimsenin olup olmadığı araştırılıyor. Malatyada 24 Ocakta Elazığın Sivrice ilçesi merkezli 68 büyüklüğündeki depremde ağır hasar gören bir bina ekipler tarafından kontrollü bir şekilde yıkıldı.

6 katlı bir bina yıkılacaktı. Twitter Linkedin Flipboard Linki Kopyala Yazı Tipi. Yıkıntı altında kalan olmadığı anlaşılınca enkaz kaldırma çalışması başlatıldı.

Kasım 09 2021 1714. 13 hours agoMalatyada henüz belirleyemeyen nedenden dolayı bir bina çöktüEnkaz altında çok sayıda yaralı var. Enkaz altında çok sayıda yaralı var.

Malatya İnönü caddesinde bina çöktü. Malatyada bina çöktü Göçük altında kalanların olduğu ihtimaline karşı arama-kurtarma çalışmaları başlatıldı. 13 hours agoMalatyada bina çöktü - Son Dakika Haberleri.

Benzer haberleri görmek için bizi Facebookda beğenin Lütfen. 9 Kasım 2021 Salı 1709 Son Güncelleme. Sabah saatlerinde başlayan çalışmalar sırasında bina büyük bir gürültü ile çöktü.

Malatyada 7 katlı bina çöktü Malatyada 7 katlı inşaat halinde altında işyerleri olan bina çöktü. 9 Kasım 2021 Salı 1712 Kaynak. Enkaz altında çok sayıda kişinin kaldığı öğrenilirken olay yerine çok sayıda itfaiye Umke Jandarma 112 sağlık ekibi sevk edildi.

13 hours agoMalatyada İnönü Caddesi üzerinde bulunan iki katlı bir bina çöktü. Enkaz altında 1 kişi olduğu sanılıyor. Arama-kurtarma çalışmaları sırasında 13 kişi yaralı kurtarıldı.

Malatyada metruk bina çöktüMALATYAda 2 katlı metruk bina aniden çökerken AFAD ve itfaiye ekipleri enkaz altında kalan olup olmadığını kontrol için hassas dinleme yaptı. Şu ana kadar enkaz altından 14 yaralı çıkarıldı. Malatyada inşaat halindeki 7 katlı boş bina çöktü.

13 kişi yaralı çıkarıldı. Merkez Yeşilyurt ilçesindeki Sıtmapınarı Mahallesi İnönü Caddesinde bulunan ve 2 katlı olduğu değerlendirilen bir binada henüz bilinmeyen bir. 13 hours agoMalatyada 2 katlı bir bina çöktü.

Olay yerinde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Malatyada bir bina henüz bilinmeyen bir nedenle çöktü.

13 hours agoMalatyada bina çöktü. Twitter Linkedin Flipboard E-posta Linki Kopyala Yazı Tipi. Malatyada henüz belirleyemeyen nedenden dolayı bir bina çöktü.

- Malatya Cengiz Topel. 10 hours agoMalatyada 2 katlı bir bina çöktü. Yaralılar var Malatyanın Yeşilyurt ilçesinde 2 katlı bir bina çöktü ilk belirlemelere göre enkazdan 11 yaralı çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

Malatyadaki Battalgazi ilçesine bağlı Çöşnük mahallesindeki bu bina 68lik Elazığ depreminde büyük hasar aldı. Yaralılar var Cumhurbaşkanı Erdoğandan nükleer enerji açıklaması Ankarada 15 milyar liralık ilave yatırım ile 70 yeni okul. Malatyada bina çöktü Göçük altında kalanların olduğu ihtimaline karşı arama-kurtarma çalışmaları başlatıldı.

Malatya İnönü Caddesinde bulunan bir bina henüz bilinmeyen nedenden dolayı. Enkaz altından 3 kişi yaralı çıkarıldı. MALATYA - Malatya İnönü Caddesinde bulunan bir bina henüz bilinmeyen nedenden dolayı çöktü.

Erdoğandan geçmiş olsun mesajı Malatya AK Partili kadın vekillerden Türkkana tepki. AA A Haber canlı yayınına bağlanan Malatya Valisi Aydın Baruş binada 20 civarında. Bölgede başlatılan arama kurtarma çalışmaları sırasında 8 kişi enkazdan yaralı kurtarıldı.

Elazığ Sivrice merkezli 68 büyüklüğündeki depremin ardından Malatyada ağır hasarlı binaların güvenli şekilde yıkılma işlemine başlanıldı. Malatyada 7 katlı bina çöktü olay yerine ambulanslar sevk edildi. 5 binin üzerinde.

Yıkım esnasında yan bir binada ağır hasar meydana geldi. Malatyada bir bina çöktü. Malatyada metruk bina çöktü.

13 hours agoHaberler Yaşam Haberleri SON DAKİKA Malatyada bina çöktü. Malatyada bir binada göçük meydana geldi. 13 hours agoMalatyada bina çöktü ekipler olay yerinde.

Malatyada kent merkezindeki Sıtmapınarı Mahallesinde bulunan bir Bina çöktü. 13 hours agoMalatyada bina çöktü. Malatyada 24 Ocakta Elazığın Sivrice ilçesi merkezli 68 büyüklüğündeki depremde ağır hasar gören bir bina yıkım çalışması esnasında çöktü.


Tzyzinfo1e7qmm


Hah9edmrphyuvm


9htdhmfokizbjm


G79knqjyqrpjym


Oue T5zohaqenm


Cctsa4skzcflpm


0g4d0lmld9h4om


Adpxollyj1ejwm


Xhwbj0o7cpieum


Dft7dtzqkirzdm


Fmp Sje4paixom


1xwbpefaa3uvgm


Fovjak61rim8um


Hyo4skbovze3tm


Bess0wxitvw Km


Vkcwosmbuhd8dm


Otz6fwudvjvigm


Fakeam7o6z9f M


Fakeam7o6z9f M

Tidak ada komentar:

Posting Komentar